Koop Lokaal en Win Hoofdprijzen

Goedemiddag!
U heeft een hoofdprijs gewonnen

Vijf prachtige hoofdprijzen waren er te winnen in de ‘Koop Lokaal & Win-actie’, die ondernemersvereniging Whi en Sa! Media in de laatste zes weken van 2020 organiseerden. Duizenden mensen lieten op de speciale actiesite hun gegevens achter om mee te dingen naar deze hoofdprijzen. De winnaars kregen in januari 2021 een telefoontje waarin ze werden gefeliciteerd. Wat ze wonnen bleef nog even geheim tot het tweede deel van de dag. Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om alle prijswinnaars bij elkaar te brengen. Dus stapte Whi-voorzitter Anton de Bruin in de auto om de prijzen hoogstpersoonlijk af te leveren.

500 euro boodschappen bij Albert Heijn Gorredijk
Froukje Veldman, Tijnje

WHI Prijswinnaars . Froukje Veldman en Anton de Bruin.

“Dat komt heel goed terecht. Wat een mooie prijs.” De ogen van Froukje Veldman beginnen te stralen wanneer Anton de Bruin haar vertelt wat ze heeft gewonnen. Froukje kan de komende tijd voor 500 euro boodschappen doen bij Albert Heijn in Gorredijk.

 

500 euro kledingcheque Rinsma Modeplein
Chantal Monderman, Gorredijk

WHI Prijswinnaars .Chantal Monderman en Anton de Bruin.

Aanbellen is niet nodig. Chantal Monderman doet, voorzien van een brede grijns, de deur al open als ze Anton de Bruin en Sa!-fotograaf Sietse de Boer ziet aankomen. “Wat leuk, lekker shoppen”, is haar eerste reactie als ze te horen krijgt dat ze voor 500 euro kleding uit kan zoeken bij Rinsma Modeplein. “Mijn moeder werkt daar, dat komt mooi uit.”

 

Thule Fietsendrager Swieringa Automaterialen
Antoinette Strating, Lippenhuizen

WHI Prijswinnaars .Strating en Anton de Bruin.

“Gorredijk is mijn favoriete plek om te winkelen”, roept Antoinette Strating spontaan als Anton zich bij het hek meldt. Dat hoort de voorzitter van de Whi graag. Ze heeft niet direct door wat ze nu precies heeft gewonnen. Het blijkt een Thule fietsendrager te zijn. “Mooi!”

 

Samsung TV (65 inch) EP:Van der Molen
Janneke Jonker, Hemrik

WHI Prijswinnaars . Anton de Bruin en Janneke Jonker.

“De bern wiene fannemiddei al oan it mjitten”, vertelt Janneke Jonker bij de deur. “Sy hopen al op de tillevyzje.” En dat was ook precies de prijs die Anton kwam afleveren. “Wy sille der in moai plakje foar fine.” Haar man Eldert Jan en de kinderen Rense, Djurre en Elske wilden best even met de prijs voor de fotograaf poseren.

 

Sonos Beam Soundbar Expert Beenen
Koop Koopstra, Gorredijk

WHI Prijswinnaars . Anton de Bruin.

De Sonos Beam Soundbar van Expert Beenen is gewonnen door Koop Koopstra. Vanwege familieomstandigheden kon de prijs toen niet worden overhandigd.

Deel dit op: