Gemak in Gorredijk, wij bezorgen graag!

Wat een bizarre periode. We denken aan de gezondheid van iedereen, maar ook aan de gezondheid van de ondernemers in Gorredijk.
Sommige winkels zijn ‘open op afspraak’, sommige winkels alleen nog online. Hier en daar geldt een ‘deurbeleid’ met een maximaal aantal klanten gelijktijdig. Bij vele winkels bent u nog van harte welkom, mits u zich aan de voorschriften houdt. Afhalen kan bij veel ondernemers ook. Maar omdat het door deze omstandigheden soms niet gemakkelijk gemaakt wordt om naar de winkels te komen, hebben we bedacht dat de winkeliers van Gorredijk ook bij u kunnen komen!*

* Let op! Helaas kunnen niet alle ondernemers de bezorging regelen, maak in zo’n situatie een afspraak om tot een redelijke oplossing te komen.

JE FAVORIETE producten
thuis bezorgd in 3 stappen

Op deze manier denken we ook aan de gezondheid van je favoriete winkel.
We bezorgen veilig (volgens de RIVM voorschriften) bij je thuis. Zo slaan we ons samen door deze moeilijke tijd. En zo steun je de lokale bedrijven.

1: Winkelen

Ga online naar je favoriete winkel, verderop staat een overzicht van alle leden, maar lees eerst alle stappen.
Bestel je producten op de wijze zoals door de betreffende ondernemer wordt aangegeven. Dat zal per ondernemer verschillen.

2: Betalen

Zoals aangeraden door de rijksoverheid worden er soms geen contante betalingen geaccepteerd. Maak met de ondernemer afspraken over de wijze van betalen. Dat zal per ondernemer verschillen.

3: bezorging

Na het inpakken volgens de RIVM richtlijnen volgt de bezorging. Uiteraard gaat ook de bezorging contactloos en veilig volgens de geldende eisen.

Klik hier voor een overzicht van de WHI leden.

Deel dit op: