Gemak in Gorredijk, wij bezorgen graag!

Wat een bizarre periode. We denken aan de gezondheid van iedereen, maar ook aan de gezondheid van de ondernemers in Gorredijk.
Veel winkels moeten dicht. Sommige winkels mogen nog open. Anderen alleen nog online. Bij vele levensmiddelen winkels bent u nog van harte welkom, mits u zich aan de voorschriften houdt. Afhalen kan bij enkele ondernemers ook. Maar bij veel ondernemers helaas niet. Omdat het u door deze omstandigheden niet gemakkelijk gemaakt wordt om naar de winkels te komen, hebben we bedacht dat de winkeliers van Gorredijk ook bij u kunnen komen!*

* Let op! Helaas kunnen niet alle ondernemers de bezorging regelen, maak in zo’n situatie een afspraak om tot een redelijke oplossing te komen.

Vandaar de oproep om Lokaal Online te kopen. Heb je iets nodig, probeer het dan eerst lokaal. Bel met de lokale ondernemer, bezoek de website en koop online. Maak direct een concrete afspraak over de bezorging. We zijn er van overtuigd dat onze leden er alles aan zullen doen om u van dienst te zijn!

JE FAVORIETE producten
thuis bezorgd in 3 stappen

Op deze manier denken we ook aan de gezondheid van je favoriete winkel.
We bezorgen veilig (volgens de RIVM voorschriften) bij je thuis. Zo slaan we ons samen door deze moeilijke tijd. En zo steun je de lokale bedrijven.

1: Winkelen

Ga online naar je favoriete winkel, verderop staat een overzicht van alle leden, maar lees eerst alle stappen.
Bestel je producten op de wijze zoals door de betreffende ondernemer wordt aangegeven. Dat zal per ondernemer verschillen.

2: Betalen

Zoals aangeraden door de rijksoverheid worden er soms geen contante betalingen geaccepteerd. Maak met de ondernemer afspraken over de wijze van betalen. Dat zal per ondernemer verschillen.

3: bezorging

Na het inpakken volgens de RIVM richtlijnen volgt de bezorging. Uiteraard gaat ook de bezorging contactloos en veilig volgens de geldende eisen.

Klik hier voor een overzicht van de WHI leden.

Deel dit op: