8 september

Zwefilo 2019

12.00 - 17.00 uur
Centrum Gorredijk (vaart)
Website

de Zwefilo in Gorredijk.
Een spektakel waarbij je alleen of in teamverband een afstand zwemmend (500 mtr), fietsend (20 km) en hardlopend (5 km) in en rondom Gorredijk aflegt. Na jaren van afwezigheid staat ie voor zondag 8 september 2019 weer op de agenda. Dankzij een aantal fanatiekelingen : Zwembad De Delte, zwemclub ISIS, Fietsturfroute Gorredijk, Stichting Loopgroep Gorredijk en ‘last but not least’ hoofdsponsor Kenonz kunnen we deze fantastische traditie weer oppakken.
We zullen starten met een duik in de Opsterlandse Compagnonsvaart ter hoogte van de voormalige De Vries locatie. Wanneer je al zwemmend het centrum van Gorredijk bereikt hebt zul je in het zogenaamde Parc Fermee (wissellocatie in de Hoofdstraat) je zwembroek voor de fiets verruilen en de nodige zweetdruppels moeten wegtrappen. Na ongeveer 20 km zul je het Parc Fermee weer betreden en je laatste wissel maken waarbij de fiets plaatsmaakt voor een paar hardloopschoenen. Na het behalen van de eindstreep zul je de boeken ingaan als 1 van de finishers van Kenonz Zwefilo Gorredijk 2019 !
Ben jij een beoefenaar van 1 van de bovengenoemde sporten en lijkt het je leuk om ze eens te combineren ? Aarzel dan niet en LIKE dan de facebook pagina, wij gaan op korte termijn o.a. bekend maken hoe je kunt inschrijven, wat de beste voorbereiding is en welke clinics je kunt volgen.

Deel dit op: