24 augustus

StraatFestival (Gordykster Dagen)

12.00 - 17.00 uur
Centrum Gorredijk

Zaterdag 24 augustus 2019:
Straatfestival:
Diverse activiteiten voor kinderen met onder andere:

  • voorstellingen van poppentheater Anansi,
  • De Fiepbus* (zie afbeelding),
  • Workshops van ‘van der Lei Showproducties,
  • zweefmolentje,
  • springkussens
  • en uiteraard de aquaballen.
* De bus is het meest geschikt voor peuters en kleuters, boven in de bus hebben we zitplekken waar de kindjes spelletjes kunnen doen, lezen kleuren etc. Er is muziek en er spelen filmpjes van Pim en Pom op verschillende schermen. De benedenverdieping is omgebouwd tot doolhofje, en dit alles is helemaal in de sfeer van Fiep Westendorp,alle figuurtjes die zij heeft bedacht zijn te zien in en aan de buitenkant van de bus. Buiten voor de bus maken we het ook gezellig,onder de zonneluifel plaatsen we 3 picknicktafels met bankjes waar de kindjes kunnen spelen of waar we eventueel de workshops laten plaatsvinden met mooi weer. Kortom de kinderen kunnen lekker vrij spelen in en om de bus.

Daarnaast proberen we een streekmarkt te realiseren met ‘foodtrucks’ en live muziek op een podium.

Tijden zijn van 12:00 uur – 17:00 uur

Het straatfestival is onderdeel van de Gordykster Dagen. Deze gaat over twee dagen: zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus. Benieuwd naar het programma (met koopzondag) van zondag 25 augustus? Klik hier.

Kom dus naar het gezellige centrum van Gorredijk. De bootjes door de sluis is altijd een mooi gezicht. Terras aan het water!
Het parkeren is er gratis en de winkels zijn divers en sfeervol. Het museum Opsterlan in de Hoofdstraat en de nieuwe galerie in de Hoofdstraat zijn ook zeker een bezoekje waard.

Deel dit op: