14 dec '20 t/m 19 jan '21

Nieuw: bezorgen door onze leden

09.00 - 18.00 uur
Centrum Gorredijk
Website

Wat een bizarre periode. We denken aan de gezondheid van iedereen, maar ook aan de gezondheid van de ondernemers in Gorredijk.
Veel winkels moeten dicht. Sommige winkels mogen nog open. Anderen alleen nog online. Bij vele levensmiddelen winkels bent u nog van harte welkom, mits u zich aan de voorschriften houdt. Afhalen kan bij enkele ondernemers ook. Maar bij veel ondernemers helaas niet. Omdat het u door deze omstandigheden niet gemakkelijk gemaakt wordt om naar de winkels te komen, hebben we bedacht dat de winkeliers van Gorredijk ook bij u kunnen komen!*

* Let op! Helaas kunnen niet alle ondernemers de bezorging regelen, maak in zo’n situatie een afspraak om tot een redelijke oplossing te komen.

Vandaar de oproep om Lokaal Online te kopen. Heb je iets nodig, probeer het dan eerst lokaal. Bel met de lokale ondernemer, bezoek de website en koop online. Maak direct een concrete afspraak over de bezorging. We zijn er van overtuigd dat onze leden er alles aan zullen doen om u van dienst te zijn!

Klik HIER voor meer informatie!

Deel dit op: