6 t/m 8 juni

Iepenloftspul Midzomernachtdroom

19.30 uur
obs De Treffer, Hendrik Ringenoldusstrjitte 49 Gorredijk
Website

Iepenloftspul Midzomernachtdroom

IEPENLOFTSPUL GORREDIJK:

MIDZOMERNACHTDROOM

 Een komische familievoorstelling over het vinden van een onbekende weg in een magisch bos.
Wat gebeurt er als je wegloopt van de regels die je aangeleerd zijn? Wat doe je als de waarheid die je kent, niet meer waar blijkt te zijn? Wat gebeurt er als je alles wat je altijd hebt gekend los moet laten om te ontdekken wie je echt bent en wat je echt wilt?

Het is aan de vooravond van het huwelijk van hertog Theseus en zijn aanstaande Hippolyta, als de jonge geliefden, Hermia en Lysander, de stad uit vluchten. Op naar een onbekende toekomst, een nieuw leven, nieuwe vrienden… Maar voordat ze daar zijn, moeten ze hun weg zien te vinden door een magisch bos. Daar waar koningin Titania de baas is en het elfenleger danst tot het ochtend wordt. Daar waar een groep bouwvakkers hopeloos probeert te repeteren voor een ingewikkeld toneelstuk en waar Helena Demetrius voor zich probeert te winnen, terwijl Demetrius achter Hermia aan zit. En daar waar Puck, de hofnar van elfenkoning Oberon, de bezoekers van het bos in de juiste richting probeert te duwen, de richting van de nieuwe toekomst.

Op het schoolplein van de Treffer in Gorredijk ontstaat een magisch elfenbos, waar kinderen, jongeren en volwassenen uit Gorredijk, zich een heel schooljaar voor hebben ingezet. Voor en achter de schermen werken ze samen aan het eerste iepenloftspul van Gorredijk.

Midzomernachtdroom
6, 7 en 8 juni 2019
aanvang: 19:30
Kaarten te koop via www.skans.nl
€ 7,50
Locatie: obs De Treffer, Hendrik Ringenoldusstrjitte 49 Gorredijk

Spel: Lysanne Wever, Robin De Vries, Bowen van der Werf, Aina Zwerver, Myrthe van Dixhoorn, Maarten Laan, Janny van Reenen, Henk Postma, Gerda Geerts, Elvira Meerwijk, Wytse de Vries, Sandra Wever en groep 6 van basisschool De Treffer Gorredijk

Regie: Anniek Akkerman
Tekst: William Shakespeare
Bewerking: Jolien Akkerman
Dramaturgie: Jolien Akkerman
Regieassistent: Gerwin De Vries
Productieassistent: Len Kok
Choreograaf: Kim Boomkamp

 

Midzomernachtdroom is tot stand gekomen door een samenwerking van:
Basisschool De Treffer, Burgemeester Harmsmaschool en De Skâns Gorredijk

Deel dit op: